OM KONSERTEN

Henrik Åberg är en av Sveriges i särklass främsta Elvistolkare. För åttonde året i rad är det nu klart för en ny decemberturné med ”Elvis Christmas” 2019. Turnén har vuxit sig större och större, blivit populärare från år till år och hyllas av både publik och i media. I år gästar turnén 12 orter runt om i landet med turnépremiär den 6 december i Borås och final i Göteborg den 21 december tillsammans med lokala gospelkörer.
De som hört Henrik Åberg tolka "Kungen" vet att det blir mäktigt, stilfullt och med den riktiga känslan. Henrik blev känd över en natt när han 1995 vann TV4:s "Sikta mot stjärnorna"!

Till årets turné samlar Henrik Åberg sina absoluta favorit musiker tillsammans med lokala gospelkörer. PJ Altin (Piano) och Mikael Westman (Gitarr) båda hemmahörande i de hyllade banden ”Gumbo” och ”Uncle Jam” och Anders Sjöling (Bas). Det blir en stämningsfull konsert med klassiska julsånger men också nytt och ett flertal överraskningar under kvällen. 

Arrangör: MÖTESPLATSEN P&B
Presskontakt: Rickard Werecki tfn: 0707178008 pr@werecki.com Werecki Promotion Company www.werecki.com


Sagt om konserten:
"Fantastiskt! Mycket vackert arrangemang med bra ljus - och ljudsättning." Ticnetrecension Säbrå

"Toppenmusiker,bra låtval,effektfullt i kyrkan och Henrik Åberg i toppform" Ticnetrecension Sorunda

"Henrik Åberg sjunger kusligt likt Elvis i flera av låtarna. En maagisk kväll helt enkelt som jag hoppas blir en tradition".

"Elvis Christmas var något av det bästa jag sett. Denna föreställning har allt. Den har hög kvalitet vad beträffar gospelkören, musikerna och naturligtvis Henrik Åberg. Henrik Åberg är bäst på att sjunga Elvis." Besökare i Göteborg.


Gå in och gilla vår facebooksida: www.fb.me/elvischristmas

Klipp från tidigare års Elvis Christmaskonserter. Tryck på valfri knapp;